ua en ru

В аеропорту Нью-Йорка протестують проти затримання біженців

В аеропорту Нью-Йорка протестують проти затримання біженців Фото: у Нью-Йорку проходить протест проти затримання біженців у аеропорту

Протестувальники вимагають впустити всіх затриманих за "законом Трампа" біженців в США

У Нью-Йорку (США) кілька десятків активістів організували протест біля терміналу міжнародного аеропорту імені Джона Кеннеді, закликаючи впустити 11 біженців, затриманих згідно з указом президента Дональда Трампа про обмеження в'їзду в США. Про це повідомляє BBC.

Згідно з повідомленнями присутніх журналістів, деякі мусульмани моляться, тоді як протестувальники скандують: "Ми з біженцями!".

"Ми тут, в аеропорту Джона Кеннеді, вимагаємо, щоб власники віз і біженці були звільнені! Ми будемо тут, поки всі затримані не будуть звільнені", - йдеться в повідомленні протестувальників у Facebook.

We are here at JFK airport demanding that visa holders and jour apr? s jour JFK has detained are released! We will be here until all people detained are released. #Terminal4 прибуття. #NoMuslimBanJFK #NoBanNoWall

Опубліковано Working Families Party 28 січня 2017 р.

Як повідомляється, ряд авіакомпаній повідомили своїм пасажирам з семи згаданих в указі країн (Ірак, Іран, Ємен, Лівія, Сирія, Сомалі і Судан), що вони повинні відмовитися від польотів в Америку, якщо у них немає посвідки на проживання в США (грін-карти) або дипломатичної візи.

Нагадаємо, п'яти громадянам Іраку і одному громадянину Ємену відмовили у посадці на рейс EgyptAir з Каїра в Нью-Йорк після того, як президент США Дональд Трамп підписав указ щодо біженців.