ua en ru

З аеропорту "Київ" відкрито новий регулярний рейс в Італію

З аеропорту "Київ" відкрито новий регулярний рейс в Італію Фото: Болонья

Регулярні рейси будуть здійснюватися по вівторках і п'ятницях

З аеропорту "Київ" відкрито новий регулярний рейс авіакомпанії DART Ukrainian Airlines в італійське місто Болонья. Про це повідомляє прес-служба аеропорту в Facebook.

"2 червня о 9:50 з аеропорту "Київ" вилетів перший авіарейс за новим регулярним напрямком Київ - Болонья (Італія) авіакомпанії DART Ukrainian Airlines", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, регулярні рейси будуть здійснюватися по вівторках і п'ятницях на повітряному судні Airbus A320 / 319. Так, виліт з Києва буде здійснюватися в 9:50 (тривалість 2 години 45 хвилин), виліт з Болоньї - 12:35 (тривалість 2 години 30 хвилин).

Відкрито новий регулярний рейс до Італії: Болонья чекає ! 2 червня о 9.50 з аеропорту «Київ» вилетів перший авіарейс за...

Опубліковано Аеропорт Київ - Аеропорт Київ Жуляни 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ірландський авіаперевізник Ryanair очікує подальшого зниження цін на авіаквитки. Згідно із заявою компанії, зниження цін до березня 2018 року складе від 5 до 7%, в основному завдяки зниженню курсу фунта стерлінгів, що стався після голосування про вихід країни із Європейського союзу.