ua en ru

Аеропорт Франкфурта відновив роботу, загроза вибуха виявилася хибною

Аеропорт Франкфурта відновив роботу, загроза вибуха виявилася хибною Фото: аеропорт Франкфурта після евакуації

Евакуацію спричинила невідома особа, яка потрапила до зони безпеки, не пройшовши огляд під час контролю

Міжнародний аеропорт Франкфурта-на-Майні (Німеччина) повністю відновив свою роботу після евакуації частини одного з його терміналів, яка проводилися через загрозу вибуха. Про це повідмоляє DW.

Як зазначається, за повідмоленням компанії Fraport, яка є оператором аеропорту, робота була відновлена після двогодинного збою через евакуацію, спричинену тим, що невідома особа потрапила до зони безпеки, не пройшовши огляд під час контролю.


"Евакуація мала превентивний характер, після цього усім пасажирам довелося повторно пройти контроль безпеки. У зв'язку з подією деякі рейси були відкладені, тому пасажирам порекомендували звірити статус їхніх рейсів з інформацією, яку надають авіакомпанії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням агентства dpa, під час обшуку в терміналі не було встановлено загроз безпеці. Порушницею правил безпеки в аеропорту виявилася жінка. Її затримали і допитали.

"В Європейській організації з безпеки повітряної навігації (Eurocontrol) повідомили, що починаючи з 14:00 години за місцевим часом (15:00 за Києвом) в аеропорту дозволена посадка літаків", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Франкфурта після евакуації затримали підозрілого пасажира.