ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" заявляє, що проти підприємства здійснюється диверсія

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область) заявляє, що проти підприємства здійснюється диверсія. Про це йдеться в заяві прес-служби аеропорту.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область) заявляє, що проти підприємства здійснюється диверсія. Про це йдеться в заяві прес-служби аеропорту.

"Представники сумнівних "асоціацій", які заповнюють своїми безглуздими заявами інформаційний простір, зараз мають на меті дестабілізацію роботи державного підприємства та лобіювання приватних інтересів конкретних бізнес-угруповань на шкоду розвитку державного підприємства... Спроби втручання в управління державного стратегічного підприємства є диверсійною роботою проти України в цілому. Управління стратегічним об'єктом має здійснюватися в інтересах держави", - зазначається в заяві.

Прес-служба стверджує, що новим керівництвом у "Борисполі" призначені досвідчені професіонали авіаційної сфери, діяльність яких спрямована на збільшення прибутковості підприємства і підвищення ефективності його роботи.

"Зауважимо, що саме стара влада ініціювала відсторонення їх від роботи з метою переведення державного підприємства у приватні руки. Стабільна робота стратегічного об'єкта на сьогодні є державним пріоритетом. Вважаємо за доцільне звернути увагу правоохоронних органів на ініціаторів подібних заяв, які фактично закликають до дестабілізації ситуації на стратегічному об'єкті", - резюмує прес-служба.

Нагадаємо, ГО "Асоціація захисту прав громадян України" звинувачує директора аеропорту "Бориспіль" Сергія Гомболевського та його заступника Бориса Шахсуварова у зловживаннях.