ua en ru

Адвокат: у Савченко з'явилися перші ознаки погіршення здоров'я

Адвокат: у Савченко з'явилися перші ознаки погіршення здоров'я Фото: Надія Савченко

Завтра українські консули знову спробують зустрітися з Савченко в СІЗО

У народного депутата України Надії Савченко, яка продовжує сухе голодування, з'явилися перші ознаки погіршення здоров'я. Про це у Facebook повідомив адвокат Микола Полозов.

"Тільки що говорив з консулами України. Їм вдалося пробитися в СІЗО до Надії та поспілкуватися з нею. Надія демонструє стійкість свого характеру і непохитність волі. Вона твердо має намір бути присутньою на суді 09.03. і самій сказати останнє слово, незважаючи на те, що симптоми сухого голодування вже дають про себе знати - періодично виникає тахікардія, набрякають ноги, порушена терморегуляція", - повідомив Полозов.

Крім того, за словами адвоката, російська сторона затягує питання, пов'язані з допуском до Савченко комісії українських медиків.

"Завтра консули знову спробують зустрітися з Надією Савченко в СІЗО. Але час невблаганно спливає", - підкреслив Полозов.

Только что говорил с консулами Украины. Им удалось пробиться в СИЗО к Надежде и пообщаться с ней.Надежда демонстрирует ...

Опубликовано Николай Полозов 7 марта 2016 г.

Нагадаємо, спікер парламенту Володимир Гройсман закликав українську льотчика Надію Савченко, яка незаконно утримується в Росії, припинити голодувати.