ua en ru

Адвокат ГРУшников: прохання про помилування є неприйнятним

Адвокат ГРУшников: прохання про помилування є неприйнятним Фото: вирок ГРУшникам

Адвокат Савченко запропонував співпрацювати з обміну підзахисних

Адвокат російських військовослужбовців ГРУ Генштабу Російської Федерації Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова Валентин Рибін заявив, що прохання про помилування є неприйнятним. Про це в ефірі" Громадського" заявив сам Валентин Рибин.


Наголошується, що в свіжих новинах України та Росії адвокат Надії Савченко запропонував співпрацювати з обміну підзахисних.

"Сьогодні відбулася моя розмова з Новіковим, який зробив мені пропозицію відмовитися подавати апеляцію і написати заяву на помилування. А вони в свою чергу будуть сприяти цьому", - заявив адвокат.

Крім того, Рибін підкреслив, що це є абсолютно неприйнятним для нього, як для сторони захисту.

Також адвокат повідомив, що тільки завтра буде обговорювати можливу апеляцію з підзахисним Александровим.

"Мій підзахисний своєї думки з приводу вироку ще не висловлював. Завтра я зустрінуся з Александровим, і ми цей вирок обговоримо", - підкреслив Рибин.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що військова прокуратура просить в суді 15 років позбавлення волі для офіцерів Головного розвідувального управління РФ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Нагадаємо, 18 квітня голосіївський районний суд Киеа засудив російських військовослужбовців ГРУ Генштабу Російської Федерації Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.