ua en ru

Адміністрація Трампа підготувала рішення про скасування санкцій проти Росії, - джерела

Адміністрація Трампа підготувала рішення про скасування санкцій проти Росії, - джерела Фото: Дональд Трамп може скасувати санкції проти Росії

Раніше Трамп заявляв, що готовий запропонувати Путіну зняття санкцій проти Росії в обмін на скорочення ядерних арсеналів

Адміністрація президента США Дональда Трампа підготувала рішення про скасування санкцій проти Росії. Про це з посиланням на джерела на своїй сторінці в Twitter повідомив науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council Фабріс Потьє.

"Джерела у Вашингтоні кажуть, що адміністрація Трампа підготувала розпорядження про скасування санкції проти Росії. Президент поговорить з Меркель і Путіним у суботу", - повідомив він.

Крім того, про існування інформації про пом'якшення санкцій проти Росії у своєму Twitter написала журналіст видання Politico Сьюзен Глассер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп і президент Росії Володимир Путін у суботу, 28 січня, проведуть телефонну розмову. Зокрема зазначалося, що Трамп готовий запропонувати Путіну зняття санкцій в обмін на скорочення ядерних арсеналів.