ua en ru

А.Толстоухов: Уряд подолає наслідки кризи та стабілізує ситуацію у державі.

Завдяки стабілізаційним крокам уряду, його реформаторським зусиллям відбудеться повномасштабна модернізація суспільства, що дасть змогу Україні увійти до числа сильних та конкурентноспроможних держав цього світу. Про це міністр Кабінету міністрів України Анатолій Толстоухов заявив сьогодні під час Всеукраїнської наради з питань підготовки та проведення оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2010 р., повідомляє прес-служба уряду.

"Фінансово-економічна криза ще триває, але ми впевнено заявляємо, що подолаємо її наслідки, стабілізуємо ситуацію і збудуємо правову, демократичну, соціально справедливу і економічно сильну країну", - підкреслив А.Толстоухов.

Міністр наголосив, що впевненість уряду у спроможності виконати поставлені завдання базується на виборі суспільства, положеннях програми Президента України Віктора Януковича "Україна для людей", угоди про створення коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді "Стабільність і реформи", програми діяльності уряду, прогнозних показниках економічного і соціального розвитку України на середньострокову та довгострокову перспективу, а також виходячи з готовності спільно реалізувати свої амбітні плани.