ua en ru

О.Ярославський: Переговори про продаж ВАТ "Азот" поки не ведуться

Переговори про продаж ВАТ "Азот" поки не ведуться. Про це сьогодні на прес-конференції заявив президент групи DCH, президент футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський, передає кореспондент РБК-Україна.
Говорячи в цілому про діяльність та плани DCH, А.Ярославський зазначив, що у DCH "є Українська гірничодобувна компанія, 4 кар'єра, ми займаємося родовищами, будуємо в Харкові готель, аеропорт, закінчуємо реконструкцію стадіону, нещодавно зробили ще одне поле на базі", - заявив він.
О.Ярославський також зазначив, що, коли відбудеться зростання у девелоперському бізнесі, тоді "будемо розвивати "Поділ Бізнес Парк".
Нагадаємо, великий виробник мінеральних добрив завод "Азот" (Черкаси) експортує свою продукцію в країни СНД, країни Центральної та Східної Європи, Туреччину, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Латинську Америку, Австралію і входить до сфери впливу бізнесмена О.Ярославського. Раніше О.Ярославський заявляв, що співвласник трейдера RUE, голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ пропонував йому продати ВАТ "Азот", проте сторони не змогли домовитися про ціну.