ua en ru

А.Клюєв представив колективу Луганської ОДА нового голову В.Пристюка

Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв представив колективу Луганської облдержадміністрації (ОДА) новопризначеного голову Володимира Пристюка, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ось я вам представляю нового голову Луганської ОДА. Сподіваюся, що він буде гідно працювати і виведе Луганщину з тієї ситуації, в якій вона знаходиться", - заявив А.Клюєв.
В.Пристюк, у свою чергу, подякував присутнім і Президентові України Віктору Януковичу за надану довіру і пообіцяв "старатися, щоб жителям області та Президенту не було за мене соромно".
А.Клюєв також привітав новообраного голову Луганської облради Валерія Голенка.
"Валерій Миколайович (Голенко) досить досвідчений голова. Упевнений, що під його керівництвом облрада буде дружно працювати", - зазначив А.Клюєв і додав, що вибори до Луганської облради пройшли цивілізовано.
У свою чергу, народний депутат Верховної Ради України голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив подяку Президенту "за грамотну кадрову політику" і додав: "Упевнений, що ці призначення послужать винятково розвитку регіону".
Слід відзначити також, що під час візиту чиновників у Луганську були перекриті центральні вулиці, і тривалий час рух автотранспорту було утруднено.
Нагадаємо, що В.Янукович звільнив з посади голови облдержадміністрації Валерія Голенка. На посаду голови Луганської облдержадміністрації указом Президента України № 1019/2010 від 10 листопада 2010 р. призначений Володимир Пристюк. Сьогодні під час сесії обласної ради шостого скликання Валерій Голенко був обраний головою обласної ради.