ua en ru

А.Клюєв: МВС доручено забезпечити постійне співробітництво з представниками Координаційної ради з питань розвитку малого і середнього бізнесу

Усі міністерства і відомства, а також місцеві органи влади повинні набагато активніше співпрацювати з представниками малого і середнього бізнесу. Про це заявив перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, коментуючи пропозиції координаційної ради з розвитку малого та середнього бізнесу при Кабінеті міністрів, засідання якого відбулося минулого тижня, передає прес-служба першого віце-прем'єра.

За словами А.Клюєва, постійно взаємодіяти з представниками підприємців мають всі міністерства і відомства. Однак, якщо грунтуватися на пропозиціях координаційної ради, особливо це стосується Мінфіну, Мінсоцполітики, МНС, Мінінфаструктури, Мінагрополітики та Міністерства охорони здоров'я, митної та податкової служб, а також Пенсійного фонду, додав А.Клюєв. Вони отримали доручення протягом кількох днів визначити конкретних посадових осіб, відповідальних за забезпечення належної комунікації з членами координаційної ради підприємців.
Перший заступник глави уряду України також сказав, що координаційна рада особливо підкреслила необхідність дотримання законодавства працівниками органів внутрішніх справ при проведенні перевірок малого і середнього бізнесу. А.Клюєв повідомив, що МВС отримало відповідне доручення. Серед іншого мова йде про організацію щоденного, в режимі он-лайн, оприлюднення скарг на гарячі лінії МВС і реакцію на них на відомчому сайті.
"Я також доручив МВС забезпечити постійну співпрацю на центральному та обласному рівнях з представниками координаційної ради з питань розвитку малого і середнього бізнесу", - заявив А.Клюєв.