ua en ru

Понад 50 тис. споживачів газу у Хмельницької області користуються "Особистим кабінетом"

Понад 50 тис. споживачів газу у Хмельницької області користуються "Особистим кабінетом" Фото: газ (РБК-Украина)

Онлайн-сервіс "Особистий кабінет" працює на сайті 104.ua

Майже півтора роки для клієнтів газових компаній Хмельницької області працює онлайн-сервіс "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. На сьогодні сервісом уже користується 53 тисячі споживачів газу Хмельницької області, передає прес-служба "Хмельницькгазу".

З допомогою "Особистого кабінету" можна отримати повну інформацію за даними свого особового рахунку та керувати ним в дистанційному режимі. Зокрема, вносити показання лічильника, здійснювати оплату, отримувати інформацію про розмір субсидії, друкувати рахунки та багато іншого.

В компанії зазначають, що особливо зручною ця послуга є для клієнтів компанії, що проживають у віддалених районах області. Адже, створивши акаунт на сайті 104.ua, їм уже не потрібно відвідувати відділи обслуговування, щоб отримати консультацію, чи вистоювати у довгих чергах для оплати рахунку. З допомогою "Особистого кабінету" вони можуть дистанційно, не виходячи з дому, виконувати всі основні операції: від оплати за газ до отримання консультації та запису на прийом.

"Із запровадженням онлайн-сервісу зв'язок споживачів із компанією став ще простішим та доступнішим. Адже кожен може легко створити свій акаунт на сайті споживачів газу 104.ua та бачити усі зміни, які відбуваються за особовим рахунком. Щоб стати користувачем сервісу, потрібно знати лише номер особового рахунку та точну суму останнього платежу. Швидко пройти реєстрацію споживачам також допомагають менеджери Центрів обслуговування клієнтів та управлінь клієнтського сервісу в районних підрозділах", - розповіла начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Хмельницькгаз" Юлія Стрілець.

Зазначається, що нещодавно для користувачів "Особистого кабінету" стала доступною ще одна зручна послуга - "Зателефонуйте мені". З допомого нової опції споживач може створити в "Особистому кабінеті" заявку, вказавши контактний номер, за яким в найкоротший термін перетелефонує оператор Контакт-центру компанії.

Загалом, впродовж останніх двох років для споживачів газу Хмельницької області було створено щонайменше чотири додаткових сервіси: короткий номер 7104 для передачі показань лічильника та отримання інформації про поточний баланс, багатоканальні номери контакт-центру, голосове меню IVR, через яке можна отримати інформацію по найрозповсюдженіших газових питаннях та електронна адреса contact@kmgas.com.ua.