ua en ru

Більше половини постачальників дорожніх матеріалів не можуть підтвердити їх якість

Більше половини постачальників дорожніх матеріалів не можуть підтвердити їх якість Фото: Артем Гриненко

В Україні проводиться перевірка постачальників дорожніх матеріалів

Більше половини постачальників дорожніх матеріалів не можуть належним чином відразу підтвердити якість свого продукту. Про це свідчать результати перевірки, яку Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" розпочала місяць тому, відзначає сайт компанії.

Повідомляється, що 11 квітня 2017 року за дорученням керівника компанії Артема Гриненка новий відділ контролю за якістю розпочав детальну перевірку постачальників матеріалів, які закуповують облавтодори для виконання дорожніх робіт.

"Перший етап інспекції - це перевірка і дослідження первинних документів: сертифікатів та паспортів якості, якими регламентується, що матеріали постачальників відповідають державним та галузевим стандартам. На сьогодні вже перевірено 43 постачальника, 23 з них не надали затребуваних інспекторами документів. Найближчим часом спеціалісти виїдуть безпосередньо в регіони, щоб відібрати зразки матеріалів для лабораторних досліджень", - відзначають в повідомленні компанії.

Нагадаємо, голова Запорізького облавтодору звільнений через неякісний ремонт доріг. В Запорізькій області зафіксовані порушення технології виконання ямкового ремонту.