ua en ru

Нацполіція минулого тижня домоглася скасування тендерів на 32 млн гривень

Нацполіція минулого тижня домоглася скасування тендерів на 32 млн гривень Фото: Нацполіція сприяла скасування тендерів на 32 млн гривень

Скасовані торги в енергетичній і банківській сферах економіки

протягом минулого тижня, з 4 по 8 вересня, департамент захисту Національної економіки поліції України домігся скасування тендерів на загальну суму 32 млн гривень. Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

"Департамент спрацював на випередження: скасовано результати тендерів на 32 мільйона гривень", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, скасовано три результату конкурсних торгів в енергетичній і банківській сферах економіки.

Сума скасованих тендерів в енергетиці склала 29,9 млн гривень. Це були торги за право проведення робіт з будівництва волоконно-оптичних ліній зв'язку для однієї з теплових електростанцій і закупівлі транспортних засобів для атомної електростанції.

Також скасовано проведення тендеру і в банківській сфері економіки. Так, банківська установа проводило закупівлю генераторів очікуваною вартістю 2,6 млн гривень.

Порушення, за яких були скасовані результати торгів, включали невідповідність технічним вимогам документації тендеру, завищення вартості закупівлі та інші.

Нагадаємо, СБУ попередила закупівлю російських автобусів за бюджетні кошти.