ua en ru

Більше 250 тисяч силовиків притягнуть до охорони виборів у Венесуелі

Більше 250 тисяч силовиків притягнуть до охорони виборів у Венесуелі Фото: Венесуела

Стежити за дотриманням законності процедур будуть понад 880 співробітників Генпрокуратури

Влада Венесуели планує задіяти 115 тисяч військовослужбовців і 140 тисяч співробітників правоохоронних органів для забезпечення безпеки муніципальних виборів 10 грудня. Про це заявив міністр оборони південноамериканської країни Володимир Падріні Лопес, передає Agencia Venezolana de Noticias.

"Важливо, щоб народ Венесуели взяв на себе відповідальність скористатися своїм політичним правом голосу на вільних, безпечних і прозорих виборах", - зазначив Лопес.

Крім того, стежити за дотриманням законності процедур будуть понад 880 працівників Генеральної прокуратури. Крім того, з 8 по 11 грудня в країні буде діяти заборона на продаж спиртних напоїв.
Зазначимо, вибори пройдуть у всіх 335 муніципалітетах Боліваріанської Республіки. До участі в голосуванні запрошені понад 19,5 млн чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив про те, що країна приступає до створення власної кріптовалюти El Petro.

Так, криптовалюта буде забезпечуватися запасами венесуельських природних ресурсів, золота, нафти і алмазів". Уряд країни розраховує, що використання нової технології допоможе в подоланні соціально-економічної кризи.