ua en ru

У 2016 впроваджено у виробництво близько 50 видів нових сільгоспмашин, - Кутовий

У 2016 впроваджено у виробництво близько 50 видів нових сільгоспмашин, - Кутовий Фото: Тарас Кутовий

Міністр закликав міжнародних виробників техніки переносити своє виробництво в Україну

Міністр агарної політики та продовольства України Тарас Кутовий поінформував, що минулого року впроваджено у виробництво близько 50 видів нових та модернізованих сільськогосподарських машин. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Міністр наголосив, що Україна буде всебічно підтримувати розвиток локального виробництва сільськогосподарської техніки.

"Зараз Україна являє собою перспективний майданчик для сільськогосподарського машинобудування. Тому закликаю міжнародних виробників техніки та інвесторів розширювати та переносити своє виробництво в Україну. Адже для цього у нас є усі умови – зручні технічні території, підготовлені інженери та фахівці, стабільний попит на продукцію цього сегменту", - наголосив урядовець.

Він підкреслив, що у 2016 році сільгосптоваровиробниками України придбано близько 8,5 тисяч одиниць техніки на суму майже 9 млрд гривень.

"Минулий рік показав, що ринок живий і йому лише бракує інвестиційного поштовху", - підкреслив Кутовий та додав, що у 2016 році впроваджено у виробництво близько 50 видів нових та модернізованих машин.

Нагадаємо, у минулому році підрозділи Національної поліції планували посилити контроль над перевезенням сільськогосподарської техніки та продукції.