ua en ru

З 17 січня більше однієї тисячі резервістів пройдуть військові збори, - Генштаб

З 17 січня більше однієї тисячі резервістів пройдуть військові збори, - Генштаб Фото: Збройні сили України

У 2017 ЗСУ планують наростити кількість резервістів

З 17 січня більше однієї тисячі резервістів пройдуть військові збори. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ Facebook.

"У відповідності з планом бойової підготовки, починаючи з 17 січня 2017 року на базі однієї з механізованих бригад оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗС України почнуться збори з особовим складом оперативного резерву 1 черги. Тривалість зборів складе 30 діб", - йдеться в повідомленні.

На збори планується залучити більше тисячі військовослужбовців - резервістів.

У 2017 ЗСУ планують наростити кількість резервістів, продовжити інтенсивність проведення занять.

Оперативний резерв 1-ї черги у 2017 році буде нарощено Відповідно до плану бойової підготовки, починаючи з 17 січня 2017 року на базі однієї з механізованих бригад оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗС України розпочнуться збори з особовим складом оперативного резерву 1 черги. Тривалість зборів складатиме 30 діб. На збори планується залучити понад тисячу військовослужбовців - резервістів. У 2017 Збройні Сили України планують наростити кількість резервістів, продовжити тривалість та інтенсивність проведення зайняти.

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 13 січня 2017 р.

Нагадаємо, випускників військових кафедр після призову будуть залучати до проведення антитерористичної операції тільки добровільно.