ua en ru

15 вересня УЄФА прийме рішення на проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Києві

15 вересня УЄФА прийме рішення на проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Києві Фото: НСК "Олімпійський"

Президент - ФФУ про роботу з УЄФА

Президент федерації футболу України Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook розповів про ситуацію з проведенням фіналу Ліги Чемпіонів 2018 року в столиці України.

"Рік тому спільними зусиллями великий футбол повернувся в Одесу. Потім вдалося відновити і дозвіл на проведення там міжнародних матчів: спочатку для збірних (у березні Україна – Кіпр і в листопаді Україна – Фінляндія), а незабаром і для наших команд, що виступають у єврокубках. Наступна наша задача – повернути міжнародний статус для Харкова! Як для збірних, так і на клубному рівні. Зараз, напередодні виборного конгресу УЄФА в Афінах, зрозуміло, що це питання буде розглядати вже нове керівництво", — написав Павелко.

"З залученням новообраного президента належить вирішити і більш амбітне завдання – проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році. Рішення УЄФА очікується на наступний день після виборів там же, в Греції, куди привіз всі необхідні документи та гарантії. В Афінах буде плідна тиждень в інтересах українського футболу", — додав президент ФФУ.

Нагадаємо, завтра на "Олімпійському" київське "Динамо" почне свою участь в Лізі Чемпіонів матчем проти "Наполі".