ua en ru

"Зеніт" добре підготувався і готовий до зустрічі з "Боруссією", - Анатолій Тимощук

Півзахисник "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук запевнив, що пітерська команда підходить до матчу з "Боруссією" у Лізі чемпіонів у хорошій фізичній формі.

Півзахисник "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук запевнив, що пітерська команда підходить до матчу з "Боруссією" у Лізі чемпіонів у хорошій фізичній формі.

"Якщо Спаллетті потрібна буде моя допомога, якісь знання про стан німецької команди, я розповім усе, що знаю про Дортмунд. Можу запитати у хлопців, у німців, у тих, хто грає за "Баварію". Але загальна картина, думаю, всім зрозуміла. Є фахівці, які виїжджають на матчі, переглядають, і ми час, який залишився проведемо за тим, що будемо вивчати суперника досконально. Поразки 0:3 від "Гамбурга"? Таке буває, коли команда цілеспрямовано готується до Ліги чемпіонів, працює під навантаженнями. У чемпіонаті там вже все зрозуміло, "Баварія" - чемпіон, про це, думаю, можна говорити, тому "Боруссія" концентрується на Лізі. Тому я не здивуюся, якщо вони пожертвували цим поєдинком, щоб підготуватися до нашої гри.

Ви бачите, так працюємо на зборах, що навіть не встиг поголитися - по два тренування в день! Але якщо чесно, не можу сказати, що це було важко. Якщо брати Німеччину, то там на підготовку йшов місяць літа, а тут - взимку. Завдяки тому, що ми пройшли в плей-офф Ліги, ми відновлюємо сезон раніше, а так, якби не вийшли, тренувалися б ще більше. Для кожного спортсмена виходити з відпустки тривалістю в місяць дуже непросто. Я вважаю, що ми добре підготувалися, збори пройшли відмінно, і команда зробила все, що від неї вимагали тренери, і готова до завтрашньої зустрічі", - цитує Тимощука офіційний сайт "Зеніта"