ua en ru

"Заступ" входить в топ-5 симпатій виборців, - експерти

Партія "Заступ" входить в ТОП-5 симпатій виборців за результатами вуличних опитувань громадської думки. Про це свідчать опитування, проведені волонтерами в десяти обласних центрах

Наголошується, що у всіх великих центрах партія "Заступ" займає від третього до п'ятого місця. Суперниками аграріїв у гонці за симпатії виборців залишаються Радикальна партія і "Батьківщина".

Тільки в одному місті партія "Заступ" не увійшла в першу п'ятірку симпатій виборців. Так, у Кіровограді "заступовцы" виявилися лише сьомими, поступившись партіям влади.

"Заступ" з рейтингом 10,2% посідає третє місце у Вінниці. Тут вони поступаються за кількістю симпатій партії "Блок Петра Порошенко" і Радикальної партії. Треті вони і в Житомирі.

Рейтинг 8,34% дозволив партії стати четвертими в Полтаві. На п'ятому місці "Заступ" у Львові, Тернополі, Чернівцях та Луцьку з 5,8% підтримки місцевого населення.

Слід враховувати, що близько третини опитаних заявили в ході опитування, що поки не визначилися з симпатіями на майбутніх виборах.

Вони ще приглядаються до заяв і дій політичних сил. І тут, на думку експертів, "Заступ" має високі шанси збільшити свої показники, що може свідчити про впевнене проходження аграріїв у парламент.