ua en ru

"Заступ" підготував "Меморандум чесності" для кандидатів у нардепи

Політична партія "Заступ" закликала всі демократичні сили в Україні об'єднати зусилля навколо дотримання чесності і прозорості парламентських виборів 26 жовтня. Про це йдеться в "Меморандумі чесності", розробленому і направленому аграрною політсилою кандидатам у народні депутати.

За словами лідера "Заступа" Віри Ульянченко, деякі політичні сили готові використовувати брудні технології, щоб потрапити в парламент. Вона не виключає фальсифікацій і спроб вкрасти голоси українців.

"Політики, які роками доїли українське село і грабували країну, будь-якою ціною хочуть прийти до влади. Ми неодноразово заявляли і не будемо відступати від власних слів, що готові всіма законними способами відстоювати вибір українського народу", - повідомила Ульянченко.

Вона підкреслила, що розроблений "Заступом" меморандум покликаний запобігти і виявити порушення на виборах.

"Голос хліборобської України має бути почутий. Ми будемо допомагати нашим політичним союзникам і сподіваємося на таку ж взаємну підтримку для проведення в Україні чесних виборів. А також для підтримки реформ аграрного сектору України", - зазначила Ульянченко.

"Заступ" підготував "Меморандум чесності" для кандидатів у нардепи