ua en ru

"Запоріжтрансформатор" домовився про поставку трансформатора Казахстану

Українське ПАТ "Запоріжтрансформатор" уклало контракт на поставку блочного трансформатора 160 МВА, 110 кВ для АТ "Павлодаренерго" (Казахстан).

Українське ПАТ "Запоріжтрансформатор" уклало контракт на поставку блочного трансформатора 160 МВА, 110 кВ для АТ "Павлодаренерго" (Казахстан). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ "ЗТР".

Згідно з умовами договору, блочний трансформатор буде встановлений на "Теплоелектроцентраль-3" (ТЕЦ- 3), яка входить до складу "Павлодаренерго".

Український "ЗТР" здобув перемогу в тендері на виробництво і поставку обладнання для ТЕЦ-3, оголошеному до наприкінці 2013 р., конкуруючи з російськими компаніями-виробниками трансформаторів.

В даний час за новим контрактом вже отримано авансовий платіж, і замовлення розміщене у виробництво. Відвантаження трансформатора запланована на 2 квартал 2014 року.

Нагадаємо, ПАТ "Запоріжтрансформатор" є одним з найбільших у світі виробників трансформаторного устаткування з досвідом постачань в 86 країн . Підприємство виробляє силові трансформатори , електричні реактори , системи моніторингу трансформаторів.