ua en ru

"Запоріжсталь" підготувала три проекти спільного впровадження в рамках Кіотського протоколу

ВАТ "Запоріжсталь" реалізує три проекти спільного впровадження для зниження навантаження на навколишнє природне середовище в рамках Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату. Про це повідомили РБК-Україна в прес-службі підприємства з посиланням на заступника технічного директора - начальника управління з питань охорони природи і радіаційної безпеки комбінату Миколи Силіна. "Ми вже одержали листи підтримки Мінприроди", - зазначив він.
Мова йде про реконструкцію кисневого блоку киснево-компресорного цеху, використанні надлишкового тепла ТЕЦ комбінату для подачі гарячої води Запоріжжю, а також реконструкції аглодоменного виробництва з впровадженням технології вдування пиловугільного палива в доменні печі, за якою починаються гарячі випробування. У будівництво блоку розділення повітря комбінатом вкладено близько 350 млн грн.
У 2008 р. на ВАТ "Запоріжсталь" введено в дію інтегрована система менеджменту якості, екології та охорони праці, що відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2000, ISO 14001:2006, OHSAS 18001:2007. "Розглядається можливість сертифікації за іншими стандартами, які дадуть можливість комбінату підвищити конкурентоспроможність продукції і організованіше вести роботу з поліпшення природоохоронної діяльності", - підкреслив М.Сілін.