ua en ru

"Укртелеком" заявляє про неможливість забезпечувати зв'язок між Кримом і іншою територією України

Кримські регіональні підрозділи ПАТ "Укртелеком" офіційно повідомляють про блокування невідомими декількох вузлів зв'язку на півострові.

Кримські регіональні підрозділи ПАТ "Укртелеком" офіційно повідомляють про блокування невідомими декількох вузлів зв'язку на півострові. Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

"У зв'язку із захопленням невідомими ввечері 28 лютого 2014 декількох вузлів зв'язку в Криму ПАТ "Укртелеком" офіційно повідомляє про те , що компанія втратила технічну можливість забезпечувати зв'язок між півостровом і рештою території України, а також, ймовірно, на самому півострові. В результаті дій невідомих було фізично пошкоджено декілька волоконно-оптичних магістральних кабелів компанії. Як наслідок, на території півострова Крим практично припинено надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, а також доступу до мережі Інтернет і мобільного зв'язку ТриМоб", - йдеться у повідомленні.

Кримські відділення ПАТ "Укртелеком" виступають із закликом утриматися від порушень технологічного циклу і пошкодження обладнання компанії, які використовуються для забезпечення споживачів послугами зв'язку на півострові.

Компанія висловлює стурбованість у зв'язку з тим, що відбувається, закликає правоохоронні органи негайно підключитися до врегулювання ситуації.