ua en ru

"Укртелеком" запровадив спецтариф на відновлення послуг стаціонарного зв'язку для мешканців Донбасу

"Укртелеком" запровадив спеціальний тариф на відновлення послуг стаціонарного телефонного зв'язку для жителів Донецької і Луганської областей, у яких за заборгованостей така зв'язок була відключена.

"Укртелеком" запровадив спеціальний тариф на відновлення послуг стаціонарного телефонного зв'язку для жителів Донецької і Луганської областей, у яких через заборгованість такий зв'язок був відключений. Про це повідомила прес-служба "Укртелекому".

"Оператор з розумінням ставиться до ситуації в регіоні та з 1 жовтня вводить в дію спеціальний тариф на послугу повторного підключення телефону - 1 грн. (з ПДВ). Пропозиція діє для фізичних осіб до 31 грудня 2014 р.". - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, для того щоб скористатися ним, абоненту потрібно звернутися в найближче відділення "Укртелекому" у своєму населеному пункті, погасити борг і зробити відповідну заявку.

"Щоб уникнути формування дебіторської заборгованості "Укртелеком" просить своїх абонентів по можливості вчасно оплачувати телекомунікаційні послуги або поставити телекомунікаційні послуги на паузу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 вересня 2014 р. в Донецькій обл. була пошкоджена магістральна лінія зв'язку "Укртелекому". 30 вересня спеціалісти "Укртелекому" відремонтували магістральну лінію зв'язку в Донецькій області.