ua en ru

"Укртелеком" переобрав спостережну раду

"Укртелеком" переобрав спостережну раду
Акціонери ПАТ "Укртелеком" на позачергових загальних зборах 16 грудня прийняли рішення про зміну складу наглядової ради.

Акціонери ПАТ "Укртелеком" на позачергових загальних зборах 16 грудня прийняли рішення про зміну складу наглядової ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"За результатами зборів акціонерів обрано новий склад наглядової ради Укртелекому. Головою наглядової ради переобрано Леоніда Нетудихату. До складу ради увійшли Олександр Баринов та Сергій Муковнин, а також новообрані Катерина Лапшина і Людмила Павленко", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на зборах затверджено статут компанії в новій редакції, згідно з якими скасовано посаду голови ПАТ "Укртелеком". У зв'язку із завершенням формування нової управлінської структури оператора на рівні Корпоративного центру і регіонів, акціонери прийняли рішення про передачу функцій голови товариства його директору. Посаду директора "Укртелеком" зберігається за Юрієм Курмазом. Олександр Баринов, який займав раніше посаду голови, перейшов у наглядова рада оператора.

Публічне акціонерне товариство "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету.

Нагадаємо, АМКУ оштрафував "Укртелеком" на 400 тис. грн за зловживання монопольним становищем.