ua en ru

"Укртелеком" спростовує звільнення з компанії покликаний в армію співробітника

"Укртелеком" спростовує звільнення з компанії терміново мобілізованого в армію співробітника.

"Укртелеком" спростовує звільнення з компанії терміново мобілізованого в армію співробітника. Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

"Згідно з чинним до 01.04.2014 р. Законом України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" співробітники компанії, призвані на військову службу звільнялися із збереженням робочого місця і гарантованим відновленням на роботі після закінчення служби", - йдеться в повідомленні компанії.

"Після вступу в силу з 01.04.2014 р. змін до згаданого Закону України, всі співробітники, призвані на військову службу в рамках мобілізації, звільнені від виконання своїх трудових обов'язків, але при цьому продовжують числитися в штаті компанії і отримують заробітну плату", - відзначили в "Укртелекомі".

Нагадаємо, вчора стало відомо, що спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов доручив Генеральній прокуратурі розслідувати звільнення з "Укртелекому" терміново мобілізованого на службу в армію співробітника. Турчинов дав відповідне доручення після того, як нардеп з фракції "Батьківщина" Володимир Ар'єв повідомив, що одного з резервістів звільнили з роботи після того, як його терміново мобілізували в армію.