ua en ru

"Укрпродукт" перевів в НДУ перший пакет акцій для звернення на "Українській біржі"

Ukrproduct Group Limited 29 липня 2013 р. перевів в НДУ перший пакет акцій для отримання дозволу ДКЦПФР на біржовий обіг. Про це повідомляє прес-служба інвестиційної групи "Універ".

"Виведення наших акцій на український фондовий ринок цікавий для нашої компанії в першу чергу з метою збільшення нашої бази інвесторів і підвищення ліквідності акцій. Ми вважаємо, що українські приватні інвестори готові інвестувати в якісні компанії з високими стандартами корпоративного управління, продукцію яких вони вже давно купують на полицях українських магазинів, - зазначив голова правління "Укрпродукту" Джек Роуелл. - Протягом місяця "Укрпродукт" планує подати заявку до НКЦПФР для отримання дозволу на обіг акцій на "Українській біржі".

За словами члена НКЦПФР Анатолія Амеліна, переклад Ukrproduct Group Ltd своїх цінних паперів у депозитарній системі України - перший крок до отримання допуску цінних паперів до обігу на фондових біржах України.

"Зараз ми очікуємо подачі всіх необхідних документів та заяв від емітента і сподіваємося, що до кінця цього року ми побачимо перший прецедент обігу іноземних цінних паперів в Україні", - підкреслив Амелін.
"Укрпродукт Груп" - виробник і дистриб'ютор молочної продукції та квасу в Україні, працює під брендами "Наш Молочник", "Вершкова Долина" і т.д. З 2005 р. акції компанії котируються на альтернативному інвестиційному ринку Лондонської Фондової Біржі (AIM LSE).

Читайте також: НКЦПФР затвердила перелік зарубіжних бірж, на яких повинні звертатися ЦП іноземних емітентів для допуску в Україну