ua en ru

"Українську залізничну швидкісну компанію" очолив Леонід Лобойко

Леонід Лобойко очолив ДП "Українська залізнична швидкісна компанія". Про це йдеться в наказі генерального директора "Укрзалізниці" з 19 червня 2012 р., повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Лобойко із 2010 р. займав посаду заступника гендиректора Державної адміністрації залізничного транспорту України та виконував обов'язки начальника головного управління координації робіт з підготовки і проведення чемпіонату Євро-2012 та впровадження швидкісного руху.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 18 червня 2012 року №363-р Леоніда Лобойка було звільнено з посади заступника гендиректора Держадміністрації залізничного транспорту України у зв'язку з переходом на іншу роботу.

Державне підприємство "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК) було створене відповідно до наказу Міністерства інфраструктури України від 22 лютого 2012 року №116. УЗШК займається організацією експлуатації та технічного обслуговування швидкісного рухомого складу вітчизняних і закордонних виробників.