ua en ru

"Удар" заявляє про спробу невідомими зірвати сесію міськради у Маріуполі

Молодики, які вигукували проросійські гасла, намагалися зірвати сесію Маріупольської міськради і напали на голову міського "Удару" Анатолія Семенова.

Молодики, які вигукували проросійські гасла, намагалися зірвати сесію Маріупольської міськради і напали на голову міського "Удару" Анатолія Семенова. Про це повідомляє прес-служба "Удару".

"Після вчорашніх подій за участі громадян РФ, які намагалися провокувати протистояння серед мешканців Маріуполя, міська рада в екстреному порядку провела сесію. На сесії депутати ухвалили рішення про підтримку неподільності та засудження закликів та дій, які ведуть до розколу України", - зазначив Семенов.

Він наголосив, що до сесійної зали прорвалися близько трьох десятків молодиків у камуфляжній формі та з георгіївськими стрічками. Молодики намагалися заблокувати ухвалення рішення міськради.

"Невідомі молодики намагалися влаштувати бійку, однак міліції та депутатам вдалося їх заспокоїти", - сказав Семенов.

Він також розповів, що після того, як депутати вийшли із сесійної зали, один з молодиків вже у коридорі наніс йому удар по голові.

"Міліція жодним чином не відреагувала на це, посилаючись на небажання провокувати конфлікт та стримувати хлопців у камуфляжній формі", - зазначив Семенов.

Після нападу на Семенова, молодик вибіг з приміщення міськради та приєднався до мітингу, зазначив Семенов.