ua en ru

"Удар" вимагає, щоб законопроекти не розглядалися у ВР без проходження процедури

"Удар" вимагає, щоб жоден законопроект не розглядався у сесійній залі Верховної Ради України без проходження процедур.

"Удар" вимагає, щоб жоден законопроект не розглядався у сесійній залі Верховної Ради України без проходження процедур. Про це з трибуни Верховної Ради заявила народний депутат від "Удару" Ірина Геращенко.

"Ми вимагаємо, щоб фракцію "Удар" почули... Ми вимагаємо, щоб жоден законопроект не розглядався без проходження комітетів ВР", - заявила Геращенко

За її словами, "Удар" вимагає, щоб оголосили перерву в роботі ВР для обговорення законодавчих актів, які потім будуть винесені на голосування в сесійний зал.

"Місяць тому депутати ВР протестували проти того , щоб голосувати за закони, які ми не бачили... Тому позиція партії "Удару" є однозначною: ми маємо працювати тільки за регламентом ВР, має бути затверджено порядок денний, депутати можуть голосувати тільки за ті закони та постанови, з якими вони ознайомилися, які пройшли відповідну процедуру на комітетах, обговорення у фракціях. Тоді воно виноситься на порядок денний" - заявила Геращенко.

За ї словами, за ці два дні парламент повинен був швидко працювати, щоб повернути країну в русло законності, керованості, але зараз ВР вже не може керуватися принципом "революційної доцільності".

"Повинна пройти відповідна процедура, інакше фракція "Удар" не буде брати участь в жодному голосуванні ", - підкреслила Геращенко.