ua en ru

"Тоттенхем" розгромив "чорних котів", а "Мілан" все ближче до єврокубків

На стадіонах Європи завершилися матчі європейських футбольний топ-чемпіонатів. Поєдинки відбулися 7 квітня.

На стадіонах Європи завершилися матчі європейських футбольний топ-чемпіонатів. Поєдинки відбулися 7 квітня.

Італія

"Ювентус" приймав вдома "Ліворно" і спокійно переміг. Обидва гол забив Льоренте. Причому, забив він їх за 3 хвилини. Перший гол іспанець забив після пасу Тевеса, а другий - після передачі Пірло з кутового.

"Мілан" гостював у Генуї і в черговий раз відчув смак перемоги. Рахунок відкрив Таарабт, пробивши здалеку. Другий гол на рахунку у Кейсуке Хонда, який завершив контратаку "Мілана". Мотта трохи скрасив фінал матчу голом з відскоку після подачі кутового. Але "Мілан" здобув ще 3 очки від зони єврокубків "россонері" відділяє 5 очок.

Англія

Лондонський "Тоттенхем" довго принижувався, граючи проти сильних суперників, отримуючи поразку за поразкою. Але "Сандерленд" виявився не тією командою, яка б покарала "шпор" за їхню гру в обороні.

Хоча, саме "коти" відкрили рахунок - Каттермол спокійно скористався помилкою захисту і пробив точно в кут. Мабуть, це стало останньою краплею. Спочатку Адебайор головою рахунок зрівняв. А у другому таймі гості "посипалися". Кейн, Еріксен, Адебайор і Сігурдссон довели справу до розгрому.