ua en ru

"Свобода" пропонує надати Севастополю права вільного порту та запровадити пільговий податковий режим в Криму

ВО "Свобода" пропонує надати Севастополю права вільного порту на зразок "порто-франко" та запровадити пільговий податковий режим для курортно-рекреаційної економічної діяльності в Криму.

ВО "Свобода" пропонує надати Севастополю права вільного порту на зразок "порто-франко" та запровадити пільговий податковий режим для курортно-рекреаційної економічної діяльності в Криму. Про це сьогодні заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу з трибуни Верховної Ради.

"Вже з понеділка треба проголосувати за надання Севастополю права вільного порту на зразок «порто-франко», що дасть можливість вільно розвиватися території", - заявив Тягнибок.

Окрім цього, необхідно відновити, відповідно до чинного законодавства, права мешканців Криму на безперешкодне користування пляжами, прибережними смугами у стометровій зоні від лінії припливу.

"Також пропонуємо запровадити пільговий податковий режим для курортно-рекреаційної економічної діяльності на території південного і західного узбережжя Криму", - зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати України розпустили Верховну Раду Криму. За дану постанову проголосували 278 депутатів.