ua en ru

"Свобода" ініціює заборону трансляції низки російських каналів в Україні

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок ініціює заборону трансляції низки російських каналів в Україні.

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок ініціює заборону трансляції низки російських каналів в Україні. Про це заявив Тягнибок на засіданні погоджувальної ради депутатських груп та фракції ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, треба прийняти проект постанови про вшанування учасників збройних конфліктів, який передбачає присвоєння звання героя України усім членам "Небесної сотні ", проект постанови про ліквідацію підрозділу МВС "Беркут ", проект постанови про призначення виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови на 25 травня 2014 р., одночасно з президентськими виборами.

"А також на цей період доцільно призначити міських голів Херсона, Чернівців, Миколаєва, Одеси та Черкас", - заявив Тягнибок.

Також, за його словами, необхідно прийнять законопроект 4200 про призупинення трансляції та ретрансляції деяких телерадіол програм.

"Йдеться про деякі російські телевізійні канали, які с спотворено демонструють те, що зараз відбувається в Україні та нагнітають національне протистояння", - зазначив Тягнибок.

Окрім того, він закликав голову Верховної Ради негайно сконтактувати з керівництвом прикордонної служби і зупинити виїзд з України цілої низки чиновників, які причетні до порушення прав люди, до вбивств і знущань з українського народу і які намагаються втекти з держави.