ua en ru

"Спільна справа" згортає палатки на Майдані у Києві

Громадянський рух "Спільна Справа" згортає наметове містечко на Майдані у Києві і розпочинає підготовку партизанських підрозділів.

Громадянський рух "Спільна Справа" згортає наметове містечко на Майдані у Києві і розпочинає підготовку партизанських підрозділів. Про це заявив на засіданні штабу "Спільної справи" координатор руху Олександр Данилюк, повідомила прес-служба громадського руху.

Згідно з повідомленням, вже створений Штаб партизанського руху України.

"В умовах війни з Російською Федерацією регулярна армія є не достатньо ефективною, що визнається і командуванням Збройними силами України. Для підготовки асиметричної відповіді загарбникам, організація має зосередитись на підготовці та координації дій спеціальних підрозділів, які здатні вести бойові дії на території окупованій ворогом. На жаль, потенційно до таких територій належить більша частина України," - пояснив Данилюк.

За його словами, на Майдані залишиться лише інформаційний центр організації та пункт мобілізації до партизанських загонів.
Також "Спільна справа" продовжує утримувати будівлю ЦВК, з метою контролю за виборами Президента України, що мають відбутись 25 травня 2014 р.