ua en ru

"Смарт-холдинг" інвестує 20 млн грн в будівництво футбольного стадіону в Севастополі

"Смарт-холдинг інвестує 20 млн грн в будівництво футбольного стадіону в Севастополі, повідомляє прес-служба підприємства.

15 вересня 2010 р. містобудівна рада Севастополя затвердила план реконструкції спортивного комплексу "Севастополь", який переданий в довгострокову оренду футбольному клубу "Севастополь". "Смарт-холдинг", генеральний спонсор і співвласник футбольного клубу, має намір інвестувати в реконструкцію стадіону 20 млн грн. Частина цих коштів буде направлена на облаштування території навколо стадіону і створення необхідної інфраструктури.
Реконструкція стадіону почалася восени 2010 р. Відкриття спортивного комплексу заплановане на березень 2011 р.
В результаті реконструкції спортивний комплекс "Севастополь" стане першим і єдиним футбольним стадіоном міста, відповідним вимогам прем'єра і УЄФА. Місткість стадіону буде збільшена з 3500 до 6000 посадочних місць.
ЗАТ "Смарт-холдинг" - диверсифікований холдинг з активами в ключових галузях економіки України і інших країн Східної Европи. Основні активи "Смарт-холдинга" зосереджені у гірничо-металургійній галузі України і Росії. До складу компанії входять підприємства машино- і суднобудування, АПК і промислового видобутку нерудних матеріалів, на яких працює понад 100 тис. людей. Крім того, ЗАТ "Смарт-холдинг" управляє пакетами акцій групи компаній "Верес" і мережі супермаркетів "Амстор".