ua en ru

"Сильна Україна" відновить довіру українських виборців до партійної політики, - Тігіпко

Відроджена партія "Сильна Україна" стане політичною силою нового типу, де реальна влада належить первинним організаціям, а всі регіони отримають рівне представництво та рівний захист своїх інтересів. Про це, виступаючи на національному з'їзді "Сильної України" заявив лідер партії Сергій Тігіпко.

За його словами, ні для кого не секрет, що суспільство переживає кризу довіри до партій.

"Головна причина - партії не роблять того, що обіцяють виборцю. Обіцяють економічне зростання - а замість цього знижують соціальні стандарти. Обіцяють припинення війни - а замість цього війна розгорається з новою силою. Обіцяють боротьбу з корупцією - і залишають недоторканими схеми виведення грошей з бюджету. Але іншого механізму управління країною, крім демократії, у сучасному світі не існує. Це значить - без партій не обійтися. Саме тому в суспільстві існує чіткий запит не просто на нову політичну силу, а на політичну партію нового типу", - переконаний політик.

За його словами, "Сильна Україна" задовольнить всі запити виборців, так як це буде загальнонаціональна, патріотична, але не націоналістична партія. "Це партія, прозора на всіх рівнях. В якій жодне рішення не приймається за закритими дверима. Це партія, яка спирається на громадянське суспільство і служить йому. Яка співпрацює з громадськими організаціями і активістами. І в якій є можливість прямого членства, минаючи первинну організацію", - зазначив Тігіпко.

Він наголосив, що від результату роботи "Сильної України" виграє вся країна і кожен громадянин.

"Ми повинні домогтися того, щоб громадяни України повернули собі право на управління власною країною, яка не буде залежати від сусідів і партнерів, а буде співпрацювати з ними. Ми переконані, що всі разом зможемо вже в найближчому майбутньому забезпечити Україні гідне, рівноправне місце серед розвинених держав Європи і світу", - резюмував він.

Також на партійному з'їзді був представлений оновлений стиль партійної символіки. Тепер у графічному стилі партії "Сильна Україна" використовується геометричний патерн (повторюваний шаблон, зразок, - Ред.), який метафорично представляє Україну - багатогранну, зі своїми особливостями і відмінностями. Насичений жовтий колір разом з об'ємним фоном створює оптимістичний настрій і дає віру у вирішення складної ситуації в країні. Шрифт в логотипі партії "Сильна Україна" - це сучасна похідна від українського шрифту, розробленого художником Георгієм Нарбутом.

"Сильна Україна" відновить довіру українських виборців до партійної політики, - Тігіпко