ua en ru

"Сильна Україна" - незручна партія для влади, - Тігіпко

Партія "Сильна Україна" є незручною політичною силою для влади, бо не займається популізмом, а піднімає суспільно важливі питання і пропонує конкретні варіанти з розвитку економіки. Про це заявив лідер партії Сергій Тігіпко у коментарі журналістам.

"Партія" Сильна Україна "- дуже незручний опонент. Ми намагаємося поводитися коректно і конструктивно. Але на наші запитання - владі дуже незручно відповідати. Тому що ніхто в країні не відчув поліпшення", - зазначив Тігіпко.

Політик підкреслив, що "Сильна Україна" на відміну від влади, яка піднімає тільки популістичні питання, здатні мобілізувати електорат, відстоює дуже важливі речі - необхідність розвитку економіки і захист соціальної сфери.

"Владі хочеться, щоб опозиція билася, або щось накоїла. Я ж вважаю, що опозиція повинна бути дуже конструктивна, і говорити про економіку та соціальну сферу. Ми це робимо, і це дуже незручно для влади", - сказав Тігіпко.

Він підкреслив, що в ході виборчої кампанії партія "Сильна Україна" неодноразово стикалася з тиском - зокрема, спробами зірвати зустрічі з виборцями, знищенням агітаційної продукції невідомими особами.

"Це є, тому я закликаю своїх колег триматися і працювати - незважаючи ні на що, ми повинні пройти в парламент, тому що наш голос мають почути", - заявив Тігіпко.