ua en ru

"Роснефть" приступила до геологорозвідки на шельфі Чорного моря

 ВАТ "НК "Роснефть" приступило до виконання комплексу сейсморозвідувальних робіт 3D, гравіметричних і магнитометрических досліджень на Південно-Чорноморському ліцензійній ділянці в акваторії російського сектора Чорного моря.

ВАТ "НК "Роснефть" приступило до виконання комплексу сейсморозвідувальних робіт 3D, гравіметричних і магнітометричених досліджень на Південно-Чорноморській ліцензійній ділянці в акваторії російського сектора Чорного моря. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Обсяг сейсморозвідувальних робіт методом 3D складе більше 3 тис. кв. км. Також буде організована майданна батіметріческая зйомка поверхні дна многолоучевым ехолотом для уточнення глибин і вивчення рельєфу морського дна. Як повідомляє компанія, роботи триватимуть до осені.

Для проведення робіт задіяно сучасне науково-дослідне судно "Полар Маркіз". Вся організація геологорозвідувальних робіт виконується дочірнім товариством "Роснефти" - ТОВ "РН-Експлорейшн".

Ліцензію на геологічне вивчення, розвідування та видобуток вуглеводнів у межах Південно-Чорноморського ділянки "Роснефть" отримала в 2010 р., площа ділянки становить близько 7 тис. кв. км, йдеться в повідомленні.