ua en ru

"Реал", "Рома" здобули перемоги у Кубках, а "Інтер" програв "Удінезе"

"Рома" оговталася від першої у сезоні поразки і вийшла в 1/4 фіналу Кубка Італії, а "Реал" переміг у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

"Рома" оговталася від першої у сезоні поразки і вийшла в 1/4 фіналу Кубка Італії, а "Реал" переміг у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

Італія

"Рома" оговталася від першої у сезоні поразки і, перемігши "Сампдорію" з рахунком 1:0 на "Олімпіко", вийшла в чвертьфінал Кубка Італії. Єдиний гол був забитий на шостій хвилині. Воротар Вінченцо Фьорілло парирував удар Маттіа Дестро з близької відстані, але Василіс Торосидіс виявився першим на підробі і відкрив рахунок своїм голам у сезоні. В 1/4 фіналу "Рома" зіграє з "Ювентусом", якому програла в неділю з рахунком 0:3.

У матчі "Удінезе" - "Інтер" також був забитий лише один м'яч, і забили його господарі. На 32-й хвилині Майкосуел випередив капітана "нерадзуррі" Хав'єра Дзанетті на дальній штанзі і замкнув пас Ніколаса Лопеса. Наступним суперником удінців стане переможець пари "Мілан" - "Спеція", який визначиться наступного тижня.

Іспанія

"Реал" з рахунком 2:0 здолав "Осасуну" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії. Рахунок ударом головою відкрив Карім Бензема. На 19-й хвилині нападник збірної Франції вистрибнув у чужій штрафній і підрізав м'яч у сітку, поданий Лукою Модрічем зі штрафного. Невдалий пас назад дозволив Хесе на 60-й хвилині подвоїти перевагу Мадрида. Бензема кинув у прорив Кріштіану Роналду, і 20-річний іспанець замкнув простріл свого португальського партнера. Матчі "Реал Сосьєдад" - "Вільяреал" і "Райо Вальєкано" - "Леванте" завершилися з рахунком 0:0.

Нагадаємо, що раніше "Ман. Сіті" майже вийшов у фінал Кубка ліги, а Ліонель Мессі тріумфально повернувся після травми.

Використані матеріали УЄФА