ua en ru

"Поліція" і "прикордонники" в ЛНР отримують зарплату їжею, - ОБСЄ

"Поліція" і "прикордонники" в самопроголошеної "Луганської народній республіці" отримують зарплату у вигляді їжі.

"Поліція" і "прикордонники" в самопроголошеної "Луганської народній республіці" отримують зарплату у вигляді їжі. Про це йдеться у звіті спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ за 11 листопада.

Як зазначається, СММ зустрілася з представником "прикордонників" так званої "Луганської Народної Республіки" в міжнародному пункті пропуску "Ізварине".

"За словами співрозмовника, "прикордонники ЛНР" не отримували зарплати, але були забезпечені замість цього їжею. Він сказав, що багато людей виїжджають у Російську Федерацію, або для роботи або для отримання бензину та інших товарів", - йдеться у звіті.

Крім того, 11 листопада СММ зустрілася в Краснодоні з представником "поліції ЛНР", який також розповів місії про те, що зарплату вони отримують у вигляді їжі.

У звіті також відзначається, що "прикордонники" і "поліція" ЛНР продовжують працювати відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, сьогодні генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Занньє заявив про блокування роботи місії організації сепаратистами на Донбасі.