ua en ru

"Опозиційний блок" заявив, що політичні ігри з Кабміном шкодять країні

Екстрене засідання уряду продемонструвало, що вся його єдність - не більш, ніж косметичний ремонт фасаду зруйнованої будівлі уряду

Екстрене засідання уряду, на якому міністри, що подали у відставку, відкликали свої заяви, є політичною грою заради збереження влади і принесе країні тільки шкоду. Таку заяву сьогодні зробив «Опозиційний блок».

«Екстрене засідання уряду продемонструвало, що вся його єдність - не більш, ніж косметичний ремонт фасаду зруйнованої будівлі уряду. Заяви про відставку міністрів виявилися таким же фейком, як і всі заяви про «щоденну роботу над реформами». «Опозиційний блок» вимагає не чекати реформ, яких не буде, а відставити це фейковий уряд», - сказано в заяві.

На думку «Опозиційного блоку», «таким же фейком є і звіт уряду, який є сумішшю брехні і популізму».

«У звіті немає ні слова про реальність - про кругову безвідповідальності влади, про корупцію, про злиденній країні і її людей, пограбованих цінами і тарифами», - йдеться в заяві партії.

««Опозиційний блок» впевнений, що сьогоднішнє екстрене засідання Кабміну - незграбна спроба продемонструвати наявність єдиної команди. Але країну не обдуриш - адже насправді сьогодні ввечері для камер і через тиск західних партнерів влада провела чергову піар-акцію - косметичний ремонт фасаду зруйнованої будівлі», - резюмується в заяві.

Нагадаємо, сьогодні всі міністри, що подали у відставку, відкликали свої заяви. Свою заяву не відкликав глава МЕРТ Айварас Абромавічус.