ua en ru

"Опозиційний блок" розпочинає масштабну програму за чесні вибори, - Мірошниченко

"Опозиційний блок" не дасть владі провести масштабні фальсифікації на майбутніх виборах. Про це заявив один з лідерів партії Юрій Мірошниченко.

"Ми будемо уважно стежити за дотриманням демократичності, прозорості та справедливості в день виборів і під час підрахунку голосів. Ми не дамо провести маніпуляції з кількістю округів на Донбасі. Ми починаємо масштабну програму за чесні вибори", - йдеться в його заяві.

Мірошниченко нагадав, що "всього за 6 днів до дня голосування влади хочуть протягнути через парламент зручні для себе зміни в передвиборне законодавство".

"Опозиційний блок" вимагає від Президента України Петра Порошенка забезпечити рівні права і можливості всім учасникам виборчого процесу та зберегти репутацію держави.

Також Мірошниченко повідомив, що "Опозиційний блок" проведе свій паралельний підрахунок голосів і буде фіксувати на відео всі спроби маніпулювання і всі порушення.

Партія також планує розмістити в Києві свій центр, де буде збирати всі дані з усієї України, що стосуються порушень і спроб фальсифікацій. "Ми запрошуємо міжнародні організації, які стежать за ходом виборів, і журналістів, приєднатися до роботи центру", - підкреслив Мірошниченко.