ua en ru

"МТС-Україна" відновила зв'язок у 43 точках Донбасу

У 43 точках Східної України станом на ранок 8 серпня відновлено зв'язок мобільного оператора "МТС-Україна".

У 43 точках Східної України станом на ранок 8 серпня відновлено зв'язок мобільного оператора "МТС-Україна". Про це йдеться в повідомленні прес-служби оператора зв'язку.

Станом на 10:00 8 серпня "МТС-Україна" відновила зв'язок у 43 точках Донецької та Луганської областей, зокрема в містах Дебальцеве, Макіївка, Новоселівка, Торез, смт. Пелагеевка, с. Микільське, Слов'янськ, Святогірськ, Соснове, Артемівськ, Ставки, с. Терни, смт. Ярове, м. Луганськ, м. Щастя, с. Голубицкое, с. Малоянісоль, Маріуполь, п. Обрив.

На цей час у деяких регіонах Донбасу проводиться ремонт обладнання, яке було зруйноване в результаті бойових дій.

Через бойові дії на поточний момент спостерігаються перебої зі зв'язком у всій Луганській області, а також в деяких районах Донецької області (північ м. Слов'янська, Микитівський, Калінінський р-н, м. Горлівка, м. Жданівка, м. Кіровське, Шахтарський р-н).

"МТС-Україна" нагадує, що основною причиною обмежень зв'язку на сході є відсутність електроживлення на обладнанні, відсутність доступу до низки об'єктів у зоні бойових дій для проведення аварійних робіт, а також відсутність можливості поповнення запасу палива для дозаправки альтернативних джерел живлення.