ua en ru

"Металіст" обіграв "Дніпро", а "Динамо" програло в Донецьку

В Україні відбулися ігри 27-го туру українського футбольного чемпіонату. Матчі пройшли 27 квітня.

В Україні відбулися ігри 27-го туру українського футбольного чемпіонату. Матчі пройшли 27 квітня.

В одному з головних матчів української Прем'єр-ліги "Металіст" приймав "Дніпро" та зумів обіграти своїх принципових суперників. Під кінець першого тайму Гомесу дався відмінний дальній удар, після якого м'яч залетів точно в "дев'ятку" воріт Бойко. Під кінець гри Селезньов заробив пенальті, який реалізував Стрініч, але практично відразу ж Блнко обігрався з Богдановим і після пасу екс-динамівця здобув для "Металіста" перемогу.

На початку другого тайму гри донецького "Металурга" проти київського "Динамо" господарі вийшли вперед - Мораес відзначився з близької відстані після подачі з флангу. "Динамо" зусиллями Калитвинцева вдалося відігратися, але Мораес в відповідь знову забив, пробивши з рикошетом від Драговича.

"Карпати" та запорізький "Металург" зіграли внічию 2:2. У львів'ян відзначилися голами Бартуловіч і Зеньов, а у гостей забили Юсов та Годін. "Зоря" мінімально впоралася з "Говерлою". Гол у матчі на свій рахунок записав Малиновський. А "Іллічівець" і "Севастополь" розіграли нульову нічию.

"Дніпро" зрівнявся з "Шахтарем" по іграх і тепер має на 3 очки менше. "Металіст", маючи на 2 гри менше, зрівнявся з "Динамо". У обох по 47 очок.