ua en ru

"Металіст" грає внічию з АЗ

"Металіст" грає внічию з АЗ. Харків'яни грали без своїх лідерів атаки Тайсона, Шав`єра, Крістальдо. Багато в чому саме відсутність цих гравців забрала з гри "Металіста" звичний атакуючий блиск. Гра була досить рівною, небезпечних моментів не виникало. Поки "Метал" не забив. Після подачі кутового захисники АЗ намагалися винести м'яч, але той потрапив на ногу Шелаєву. Удар в Олега не вийшов, але вийшов відмінний пас на Девіча, який просто переправив м'яч у ворота. Не встигли українці (а їх у складі "Металіста" було несподівано багато) порадіти забитому м'ячу, як тут же пропустили. Шелаєв не встежив в штрафній за Махером, і той пробив з лінії воротарської Горяїнова. У голладнців був відмінний шанс вийти вперед перед самим свистком на перерву, але удар Ельма відбила поперечина.
Другий тайм команди вже догравали. Тим більше в Алкмаарі пішов великий дощ, а гра під такою зливою не приносить ніякого задоволення. Рахунок влаштовував обох, тому вирішили не ускладнювати ситуацію. 1:1 - "Металіст" і АЗ в 1\16 Ліги Європи.

Додамо, що полтавська "Ворскла" свій останній матч у Лізі Європи програла "Ганноверу". А "Динамо" зіграло внічию 3:3 з "Маккабі".