ua en ru

"Львівобленерго" 15 липня 2013 р. може припинити електропостачання "Львівводоканалу"

ПАТ "Львівобленерго" 15 липня 2013 р. може припинити електропостачання ЛМКП "Львівводоканал" через заборгованість. Про це повідомляє прес-служба обленерго.

За даними підприємства, за червень 2013 р. борг "Львівводоканалу" за спожиту електричну енергію зріс на 2,4 млн грн та на сьогоднішній день становить 5,3 млн грн.

"Львівобленерго" повідомило, що сьогодні, 2 липня 2013 р., скерувало офіційні листи керівництву "Львівводоканалу", а також на адресу голови Львівської ОДА Віктора Шемчука та міського голови Львова Андрія Садового щодо припинення електропостачання водоканалу у зв'язку з незадовільним станом розрахунків за спожиту електроенергію.

"Така ситуація з розрахунками ЛМКП "Львівводоканал" за спожиту електричну енергію надалі продовжуватись не може і ПАТ "Львівобленерго" зобов'язане вжити заходів щодо припинення постачання електричної енергії ЛМКП "Львівводоканал", керуючись у своїй діяльності чинним законодавством України... У відповідності до умов договору на постачання електричної енергії, укладеного між ЛМКП "Львівводоканал" та ПАТ "Львівобленерго", електропостачання ЛМКП "Львівводоканал" буде припинено 15 липня 2013 р.", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Львівобленерго" вже планував припинити електропостачання "Львівводоканалу" у зв'язку із заборгованістю 21 травня, проте того разу сторони знайшли компроміс.