ua en ru

"Кримський титан" в І кварталі 2014 р. збільшив випуск двоокису титану на 6%, сірчаної кислоти - на 9%

Приватне акціонерне товариство "Кримський титан", що входить в Group DF, збільшило випуск сірчаної кислоти та двоокису титану в І кварталі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Приватне акціонерне товариство "Кримський титан", що входить в Group DF, збільшило випуск сірчаної кислоти та двоокису титану в І кварталі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року. За перші три місяці поточного року "Кримський титан" випустив 26,591 тис. т діоксиду титану, 137,649 тис. т сірчаної кислоти, йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

"На сьогоднішній день підприємство працює стабільно, виконуючи взяті на себе зобов'язання. Приріст виробництва діоксиду титану склав 6% (+1465 т), сірчаної кислоти - 9% (11 083 т). У 2012 р. ми виробили 106 тис. т діоксиду титану, в 2013 р. - 108 тис. т. Ми в повному обсязі виконуємо нашу виробничу програму, згідно з якою до 2014 р. ми маємо намір випустити 110 тис. т діоксиду титану", - повідомив голова правління ПРАТ "Кримський Титан" Сергій Косенко,.

Збільшення випуску основної продукції - результат введення в експлуатацію нового виробництва з випуску сірчаної кислоти потужність 660 тис. т/рік. Нове сірчанокислотне виробництво дозволяє надалі забезпечити сировиною випуск 120 тис. т TiO2.
Приватне акціонерне товариство "Кримський Титан" створено 31 серпня 2004 р. 100% акцій компанії належить компанії Ostchem Germany GmbH, яка входить в Group DF.

Основний напрямок діяльності ПРАТ "Кримський Титан" - виробництво марок діоксиду титану пігментного: Crimea TiOx-220, Crimea TiOx-230, Crimea TiOx-270, Crimea TiOx-271, Crimea TiOx-280. Ця продукція застосовується в лакофарбовій, гумотехнічній промисловості, при виробництві пластмас і в багатьох інших галузях. Торговельна марка: "Кримський Титан", Crimea TITAN.

На діоксид титану припадає близько 90% загального обсягу експорту. Компанія здійснює поставки своєї продукції в більш ніж 60 країн світу.

Також підприємство виготовляє і інші види хімічної продукції: мінеральні добрива (амофос), сірчану кислоту (використовується для власних потреб в якості сировини у виробництві двоокису титану та амофосу), червоний залізоокисний пігмент, алюмінію сульфат, рідке натрієве скло, залізний купорос.