ua en ru

"Кредит-Рейтинг" звернулося до ДКЦПФР з проханням про проведення конкурсу з визначення уповноважених рейтингових агентств

Агентство "Кредит-Рейтинг" офіційно звернулося до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України (ДКЦПФР) з проханням про проведення конкурсу з визначення уповноважених рейтингових агентств. Про це повідомляє прес-служба агентства.
Як йдеться у повідомленні, положення про конкурс, яке затверджено рішенням ДКЦПФР від 19 жовтня 2006 р. №1040, передбачає його проведення в разі подання відповідної заявки двома або більше претендентами.
Генеральний директор агентства "Кредит-Рейтинг" Станіслав Дубко припускає, що "ще один або два потенційних учасника ринку найближчим часом також подадуть свої заявки до Комісії, та конкурс може бути проведений вже до кінця жовтня".
Також до початку конкурсу агентство "Кредит-Рейтинг" розраховує завершити процес реструктуризації своєї корпоративної структури, в результаті якого єдиним власником агентства стане європейська компанія, в стратегію розвитку якої входить створення і розвиток рейтингових агентств у Центральній та Східній Європі.