ua en ru

"Краснодонвугілля" заявляє про блокування 300 людьми шахт підприємства

Підприємство "Краснодонвугілля" Луганської області, що належить гірничо-металургійного бізнесу "Метінвест", акціонером якої є компанія "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова, заявляє про блокування 300 особами адмінбудівель і структурних підрозділів підприємства

Підприємство "Краснодонвугілля" Луганської області, що належить гірничо-металургійного бізнесу "Метінвест", акціонером якої є компанія "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова, заявляє про блокування 300 особами адмінбудівель і структурних підрозділів підприємства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Краснодонвугілля".

Станом на 14:00 під адміністративною будівлею ПАТ "Краснодонвугілля" триває мітинг. У ньому беруть участь близько 300 осіб.

У повідомленні прес-служби підприємства зазначається, що учасники мітингу вимагають від керівників "Краснодонвугілля" офіційного дозволу на поїздки до будівлі обласного управління СБУ в Луганській області, а також надання автобусів для цих цілей. В той же час вони вимагають підвищити в два рази заробітну плату і скасувати стандарти по охороні праці і техніці безпеки, які впроваджені на виробництві підприємства.

Генеральний директор "Краснодонвугілля" Олександр Ангеловський, керівники шахт і структурних підрозділів в даний час продовжують переговори з протестувальниками.